MENY

mai – september

PÅSMURT

SURDEIGSBRØD MED RØKET LAKS FRA MIKALS LAKS          165,-

 CRISPSALAT, RØDLØK OG EGGESALAT

(hvete  ,rug , sesamfrø , havre , kan inneholde spor av nøtter og melk)

 

KYLLINGSKIVE                     145,-

CRISPSALAT,TOMAT , RØDLØK OG SENNEPSDRESSING

(hvete , rug , sesamfrø , havre, kan inneholde spor av nøtter og melk)

 

PASTA

PASTA MED KYLLING            179,-

 TOMATPESTO ,CRISPSALAT  OG PARMESAN

(hvete, egg , melk, pinjekjerner)

 

 

SUPPE

DAGENS SUPPE  98,-

MED BRØD OG SMØR ( selvforsyning ved brødbuffet)

(melk  , soya)

TOMATSUPPE  139,-

MED EGG OG KRUTONGER

(egg ,selleri , melk , hvete)

VARME RETTER  

 

KYLLING I GRØNN KARRI   225,-

MED JASMINRIS

(melk)

 

KJØTTKAKER I BRUNSAUS   220,-

MED ERTESTUING, KOKTE POTETER OG TYTTEBÆRSYLTETØY

(egg , hvete , melk)

LAPSKAUS   149,-

MED FLATBRØD OG SMØR (finnes på brødbuffet)

(selleri)

 

 

BURGER

KLASSISK HAMBURGER 180G PÅ SHORTRIB OG BRISKET  MED BAKTE SMÅ POTETER   198,-

CRISPSALAT,TOMAT, RØDLØK,SYLTEAGURK, JARLSBERG OG HVITLØKSDRESSING

(hvete , melk , egg, sennep)

VEGETARBURGER MED BAKTE SMÅPOTETER   198,-

PULLED OUMPH BARBEQUE OG CHIPOTLESLAW

(soya , sennep, egg) 

   

ETTER KL 1700

 

BAKT LAKS   275,-

MED KÅL, JASMINRIS OG GRØNN KARRI SAUS

(fisk, melk ,selleri, soya)

 

 

SVINENAKKE 259,-

MED SOMMERKÅL, GULROT, PEPPERSAUS OG BAKTE POTETER

(melk, sennep)

 

 

TOMATBRESERT LAMMESKANK 295,-

MED ROTGRØNNSAKER ,KOKTE SMÅPOTETER OG TOMATISERT LAMMESJY

(sennep, selleri, melk)

 

 

TILBEHØR

HVITLØKSDRESSING 35,-

(egg, sennep)

BAKTE SMÅPOTETER 35,-

 

KOKTE SMÅPOTETER 35,-

 

RIS  35,-

 

SNACKS

OLIVEN 38,-

SULDALSSKINKE- LOKAL SPESIALITET 45,-

LOKALE OSTER fra Bo jensen og stavanger ysteri  139,-

VARIERT SNACKS 135,-  

 

 

DESSERT

 

RABARBRAGRØT MED HVITSJOKOLADECRUMBLE 80,-

OG VANILJEIS FRA ISKREMGÅRDEN PÅ JÆREN

(melk, egg)

 

SJOKOLADEMOUSSEKAKE MED FRISKE BÆR (LAKTOSE OG GLUTENFRI)   75,-

(egg)

 

 

VANILJEIS FRA ISKREMGÅRDEN PÅ JÆREN MED RØRTE JORDBÆR  85,-

(melk , egg)

 

 

Spise og drikke

Vi ønsker deg hjertelig velkommen inn til vår spisesal hvor maten serveres i et særegent miljø med panoramautsikt over Refsvatnet. Våre retter er lagd fra bunnen og basert på ferske lokale råvarer.

Vårt kjøkken er åpent fra kl. 07:00 – 21:00. Vi byr på både småretter, varme retter eller noe godt til kaffen.