Restaurant

Frem til 4. mars har vi reduserte åpningstider. Restauranten er åpen hver dag fra 12 – 18. Vi tar gjerne imot din reservasjon på post@preikestolenfjellstue.no eller +47 51 74 20 74

Vi ønsker deg hjertelig velkommen inn til vår spisesal og restaurant hvor maten serveres i et særegent miljø med panoramautsikt over Refsvatnet. Våre retter er lagd fra bunnen og basert på ferske lokale råvarer. Vi byr på både småretter, varme retter eller noe godt til kaffen.

Det er gratis parkering for gjester som overnatter og/eller spiser i restauranten.

Vår egen Hikers’ cafè (ved starten av stien) er åpen mandag til fredag fra kl. 09:00 til kl.15:30. I helgene er den åpen fra 09:00 til 16:00 i hele vintersesongen. Her har vi et bredt utvalg av utleieutstyr, suvenirer og varm mat & drikke til både før og etter turen.

KOMLESØNDAG PÅ FJELLSTUA

Det finnes ingenting bedre enn tradisjonsrik og norsk husmannskost, i hvertfall når det er komle på menyen. Alle søndager frem til 26. april, fra klokken 12:00 – 18:00.

Pris per person 170-
inkludert kaffe. (halv pris for barn)

Meny

HOVEDRETTER

Lapskaus
( selleri, melk)

149,-

Kjøttkaker i brunsaus med ertestuing, kokt potet og tyttebær
( hvete, melk)

198,-

Stekt fjellørret med kokt potet, rømmesaus og agurksalat
(Fisk, melk)

279,-

Vilt ragu med smørkokte grønnsaker, mandelpotetstappe og tyttebær

(melk, sennep)

269,-

SØNDAGER

Komle med kålrotstappe, salt kjøtt,
baconsmør og røykt kjøttpølse
(Melk, hvete)

170,-

SMÅRETTER

Kyllingskjeva med salat, tomat , syltet løk og aioli

(Hvete, melk, sennep, egg)

85,-

Dagens suppe med brød
(melk, soya)

98,-

Fisk-og skalldyrsuppe
(Fisk, bløtyr, skalldyr, melk og selleri)

185,-

DESSERT

Vaffel med vaniljeis og hjemmelaget syltetøy
(Hvete, egg, melk)

95,-

Dronning Maud
(Egg, melk)

75,-

Dagens kake

55,-