Restaurant

VI HAR TATT EN VELFORTJENT JULEFERIE OG NYTER NATUREN!
Den 23. januar åpner vi restauranten og er klare for overnattinger. Hiker’s cafe holder fortsatt åpent i denne perioden. Vi er tilgjengelig på mail på post@preikestolenfjellstue.no

Vi ønsker deg hjertelig velkommen inn til vår spisesal og restaurant hvor maten serveres i et særegent miljø med panoramautsikt over Refsvatnet. Våre retter er lagd fra bunnen og basert på ferske lokale råvarer. Vi byr på både småretter, varme retter eller noe godt til kaffen.

Det er gratis parkering for gjester som overnatter og/eller spiser i restauranten.

Vår egen Hikers’ cafè (ved starten av stien) er åpen hver dag fra kl. 09:00 til kl.16:00 i hele vintersesongen. Her har vi et bredt utvalg av utleieutstyr, suvenirer og varm mat & drikke til både før og etter turen.

VILTAFTEN MED ØL-SMAKING

14. februar arrangerer vi viltaften med øl-smaking. Øl-smaking leveres av Lervig. Eventet er full booket. Kontakt oss hvis du ønsker å stå på ventelisten. 

KOMLESØNDAG PÅ FJELLSTUA

Det finnes ingenting bedre enn en tradisjonsrik og norsk husmannskost. Hvertfall når det er komle som serveres. Alle søndager fra 26. januar til 26. april, fra klokken 12:00 – 18:00.

Pris per person 170-
inkludert kaffe. (halv pris for barn)

For bordbestilling:
post@preikestolenfjellstue.no eller +47 51 74 20 74

Meny

SUPPE

Dagens suppe med brød
(melk, soya)

98,-

Gresskarsuppe med salt svinekjøtt
(melk, gresskarkjerner)
149,-

PASTA

Pasta med kylling, tomatpesto og parmesan
(melk, egg, pinjekjerner)

179,-

HOVEDRETTER

Ørret med kokt potet, agurksalat og rømmesaus
(melk/fisk)

269,-

Svinenakke m/ bakte rotgrønnsaker, kokt potet og sennepsaus
(melk/sennep)

249,-