MENY

mai – september 2019

SUPPE

DAGENS SUPPE 98,-

MED BRØD OG SMØR

(melk , soya)

FJELLSTUENS EGEN HJEMMELAGDE TOMATSUPPE 139,-

MED EGG OG KRUTONGER .HELT VEGETARISK.

(egg ,selleri , melk , hvete)

       

                                         

PASTA

PASTA MED KYLLING     179,- U/ KYLLING 139,-

TOMATPESTO ,CRISPSALAT OG PARMESAN

(hvete, egg , melk, pinjekjerner)

 

VARME RETTER

 

KYLLING I GRØNN KARRI  225,-

MED JASMINRIS

(melk)

 

KJØTTKAKER I BRUNSAUS   220,-

MED ERTESTUING, KOKTE POTETER OG TYTTEBÆRSYLTETØY

(egg , hvete , melk)

LAPSKAUS   149,-

MED FLATBRØD OG SMØR (finnes på brødbuffet)

(selleri)

 

 

ETTER KL 1700

 

OUMPH 239,- Mat fra plantenes rike, laget av soya , 100% vegetarisk!

Med bakte poteter, blomkålsalat og røkt chillidressingra planteriket, med en helt (egg,sennep,soya)

 

BAKT LAKS 249,-

Med sennepsmarinerte poteter og blomkålsalat

(fisk,egg,sennep)

 

 

SVINENAKKE 259,-

MED SOMMERKÅL, GULROT, PEPPERSAUS OG BAKTE POTETER

(melk, sennep)

 

TOMATBRESERT LAMMEKNOKE 295,-

MED ROTGRØNNSAKER ,KOKTE SMÅPOTETER OG TOMATISERT LAMMESJY

(sennep, selleri, melk)

 

 

 

TILBEHØR

HVITLØKSDRESSING 35,-

(egg, sennep)

BAKTE SMÅPOTETER 35,-

 

KOKTE SMÅPOTETER 35,-

 

RIS 35,-

 

 

SNACKS

OLIVEN 38,-

SULDALSSKINKE- LOKAL SPESIALITET 45,-

LOKALE OSTER fra Bo jensen og stavanger ysteri 139,-

VARIERT SNACKS 135,- ???

 

 

 

 

DESSERT

 

RABARBRAGRØT MED HVITSJOKOLADECRUMBLE 80,-

OG VANILJEIS FRA ISKREMGÅRDEN PÅ JÆREN

(melk, egg)

 

VEGANSK SJOKOLADEKAKE MED KOKOS OG FRISKE BÆR (LAKTOSE OG GLUTENFRI)   75,-

(egg)

 

 

VANILJEIS FRA ISKREMGÅRDEN PÅ JÆREN MED RØRTE JORDBÆR 85,-

(melk , egg)

Spise og drikke

Vi ønsker deg hjertelig velkommen inn til vår spisesal hvor maten serveres i et særegent miljø med panoramautsikt over Refsvatnet. Våre retter er lagd fra bunnen og basert på ferske lokale råvarer.

Vårt kjøkken er åpent fra kl. 07:00 – 21:00. Vi byr på både småretter, varme retter eller noe godt til kaffen.