Rappellering

En frisk utfordring

Klatre i fjellvegg?

En spennende og utfordrende aktivitet der du rappellerer ned en 18 meter høy fjellvegg. En aktivitetsleder sikrer deg mens du selv rappellerer ned fjellveggen. Dette er en flott aktivitet for grupper og familier som vil ha utfordringer og en luftig opplevelse.
Nysgjerrig?

Slik gjennomføres rappelleringen

Oppmøte ved Fjellstua. Her får du utdelt klatresele og hjelm, før vi går 10 minutter opp til fjellveggen. Når det er tid for å ta på utstyret, vil aktivitetslederen gå gjennom sikkerhet, vise deg hvordan du skal ta på deg utstyret, og vise deg riktig rappelleringsteknikk. Aktivitetslederen kontrollerer selen og fester deg inn i tauene før du går utfor kanten.

Praktisk informasjon

SESONG
april - oktober
VARIGHET
ca 2 timer, avhengig av gruppestørrelse
PASSER FOR
fra 10 år
VÆR
Aktiviteten kan bli avlyst på grunn av vær
TA MED
Klær til å være ute i, gode tettsittende sko med godt grep
DAG I FJELLCAMP
Pris på forespørsel
PRISEN INKLUDERER
Aktivitetsleder og alt nødvendig utstyr
Turen til Preikestolen tar fire-fem timer opp og ned, og er totalt åtte kilometer lang. Strekningen har en stigning på 500 meter, og enkelte partier er bratte. Deler av turen til Preikestolen går i røft terreng, og vi anbefaler fottøy med solid fot- og ankelstøtte.
Preikestolen BaseCamp
Preikestolvegen 521
4105 Jørpeland

Telefon: +47 51 74 20 74
post@preikestolenbasecamp.no
© Copyright 2020 - Prekestolen BaseCamp - All Rights Reserved
Webløsning av Adlevo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram