Preikestolhytta

Overnatting - Preikestolen fjellstue - Preikestolhytta-Vandrehjem

PREIKESTOLHYTTA

På Preikestolhytta kan vi tilby 2- og 4-sengsrom og sovesal. Rommene har vask med varmt/kaldt vann. Dusj og toaletter finner du i korridorene. Det er også en koselig peisestue med nydelig utsikt over Refsvatnet. Innsjekking skjer i resepsjonen på hovedbygningen.

Som en kongsgård i eventyret ligger Prekestolhytten i sørhellingen på Vatne, omgitt av fjell og skogkledde åser og grasbakker og med Refsvatnets blinkende flate bare et steinkast neden for.

-(Fra STFs spesialavis 1949)

Lite 2-sengsrom

Våre mindre 2-sengsrom på Preikestolhytta er et fint alternativ for den som ønsker en billigere overnatting på privatrom.  Prisen inkluderer frokost, håndklær, sengetøy og utvask.

Større 2-sengsrom

Våre større 2-sengsrom på Preikestolhytta har flott utsikt mot vannet og litt bedre plass enn de mindre 2-sengsrommene. Prisen inkluderer frokost, sengetøy, håndklær og utvask.

4-sengsrom

Våre 4-sengsrom på Preikestolhytta er et godt alternativ for familier eller andre som ønsker enkel og billig overnatting. Prisen inkluderer frokost, sengetøy, håndklær og utvask.

Se også


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /home/skarp312/public_html/preikestolenfjellstue.no/wp-content/plugins/js_composer_theme/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 184

Preikestolen fjellstue

Preikestolen fjellstue tilbyr overnatting i vår høyeste standard. Alle rom har dusj og toalett.

Vanncamp – Utleie

Nærmere kommer du ikke en natt under åpen himmel, uten å våkne med dugg i panneluggen.

Vanncamp - UtleieOvernatting - Preikestolen fjellstue