Opplevelser og aktiviteter

Preikestolen fjellstue tilbyr en rekke aktiviteter for store og små. Vi leier ut kano, kajakk og SUP på Refsvatnet – med alt tilhørende utstyr, Her finner du også flere idylliske sandstrender med gode forhold for bading og fisking. Andre aktiviteter vi tilbyr er klatring, rapellering, flere varierte turstier, teambuilding,  samt overnatting i en av de eksotiske basecampene. Hva med en tur til Rindatrollet eller Gryteknuten? 


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /home/skarp312/public_html/preikestolenfjellstue.no/wp-content/plugins/js_composer_theme/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 184

Utleie

Vi leier ut turutstyr, kano, kajakk og SUP-brett. Både for tre timer og heldags (8 timer).

På fottur

Området rundt fjellstua byr på mange fine fotturer, om du går på egenhånd eller foretrekker en guidet tur!

For grupper

Ta med idrettslaget, organisasjonen, venner, utdrikningslaget eller andre grupper til en opplevelsesrik dag i flotte omgivelser!

På vannet

Refsvatnet ligger rett nedenfor Preikestolen fjellstue. Vi tilbyr turer med aktivitetsleder, padlekurs og utleie.

Preikestolen golfklubb

Kun 5 minutters kjøretur unna ligger en unik 9-hulls golfbane med flott utsikt, naturskjønne omgivelser og spennende design!

Guidede turer

Outdoorlife Norway tilbyr flere daglige, guidede turer til Preikestolen og resten av Lysefjorden. Finn den turen som passer best for deg.