En helt topp blåtur

«En helt topp blåtur»: En annerledes teambuilding

Lyst å belønne kolleger? Oppmuntre venner? Eller gjennomføre en annerledes og minnerik teambuilding? Vi har opplegget klart – storslåtte naturopplevelser, masse frisk luft samt morsomme aktiviteter som stimulerer både lattermusklene og konkurranseinstinktet.

 

Etter noen timer med heroisk innsats fra deg og dine venter belønningen: Da inviterer vi til lærerik og leskende ølsmaking, etterfulgt av en herlig, hjemmelaget middag.

 

Det er enkelt og greit å bestille: Du eller dere bestemmer datoen, vi fikser resten. Om dere vil overnatte hos oss eller dra hjem om kvelden, er også opp til deg. Vi anbefaler selvsagt de gode sengene og den herlige frokosten!

Kort om innholdet

 • Dere blir hentet med buss på ferjekaia på Tau og kjørt til Preikestolen Fjellstue
 • På Fjellstua ønskes dere velkommen og får vitehva resten av dagen vil by på
 • Du velger mellom to alternative aktiviteter:
  • Tur til Preikestolen med ferdiglaget nistepakke og drikke
  • Morsomme og utfordrende lagaktiviteter rundt Fjellstua
 • Etter tur eller aktiviteter blir det en enkel innføring i bryggerkunsten, og selvfølgelig ølsmaking. Det er populært!
 • Dagen avsluttes med en uformell middag, før dere tar bussen tilbake til Tau eller kryper til køys hos oss på Fjellstua.
 • Dersom dere overnatter, blir det transport tilbake til Tau etter en god frokost.

Detaljer

Dere organiserer selv ferjeturen fra Stavanger til Tau– for øvrig en nydelig tur som tar 40 minutter. På kaia venter bussen som kjører dere til Preikestolen Fjellstue, en tur på rundt halvtimen.

 

I resepsjonen på Fjellstua ønsker vi dere velkommen og røper hva som skal skje resten av dagen (vi har på forhånd avtalt hvilken aktivitet dere ønsker).

 

Velger dere å gå til Preikestolen, må dere beregne rundt fem timer til sammen opp og ned. Da er det også lagt inn en god pause på platået – til å nyte utsikten, spise nistepakken og ta bilder. 

 

Velger dere aktiviteter rundt Fjellstua, lager vi et morsomt opplegg der gruppa i løpet av et par timer varmes opp, forbedrer kommunikasjonen og samarbeide seg imellom. Vår dyktige aktivitetsleder følger gruppen rundt på de ulike aktivitetene, omgitt av frisk luft og vakre omgivelser. 

 

Etter at turen eller aktiviteten er over, samles vi inne på Fjellstua i cirka halvannen time. Her får dere en enkel innføring i den tradisjonsrike ølbryggerkunsten. Dere får selvsagt også smake på et utvalg lokalproduserte ølsorter – deriblant vår søsterbedrift Lilland Bryggerihotels Fjord Icon-serie. For demsom ikke ønsker å dikke alkohol, har vi selvsagt velsmakende alternativer.

 

Dagen avsluttes med en herlig, uformell middag på Fjellstua, med fantastisk utsikt til Refsvatnet. Her kanbåde gane og øyne få nyte tilværelsen fullt ut!

 

For den som vil hjem, er det bussavgang fra Fjellstua senest kl. 2230 – da rekker man siste ferje til Stavanger. Alle som vil er selvsagt hjerteligvelkommen til å overnatte og nyte en god frokost før hjemreisen.

 

 

Den ikoniske Preikestolen 

“Verdens mest spektakulære utsiktspunkt,” sier CNN Go and Lonely Planet om Preikestolen. 604 majestetiske meter over havet venter Norges mest besøke turistattraksjon på deg og dine.

 

Turen tar ca. fem timer opp og ned inkludert tid til å nyte den spektakulære utsikten ta «selfier» og andre foto.  De 9 km går i kupert terreng, så du bør være i normal fysisk form.

 

Det er ellers viktig å ha på skotøy og klær som passer med vær og løypeforhold. Fjellsko, vanntett jakke/bukse og vandrestaver kan leies hos oss.

Dette er inkludert

 • Busstransport tur/retur Tau – alternativt Jørpeland
 • Nistepakke med drikke eller dagens lunsj med 1 mineralvann
 • Lagaktiviteter som organiseres av vår aktivitetsleder
 • Innføring i ølbrygging inkl. Ølsmaking – 5 sorter øl
 • Middag – buffet med grillmat, sesongens grønnsaker, salater og dessert

Dette kommer i tillegg

Drikke til middag

Priser

Pris fra kr. 1.555,- per person uten overnatting

Pris fra kr. 1.975,- per person med overnatting

Andre pakkeløsninger


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /home/skarp312/public_html/preikestolenfjellstue.no/wp-content/plugins/js_composer_theme/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 184

Våre turanbefalinger

Anbefalte turer, Gryteknuten - Preikestolen fjellstueMøter, kurs- og konferanse på Preikestolen Fjellstue