Velkommen til Preikestolen Fjellstue

Bestill direkte på vår nettside og få de beste prisene.

Frem til 4. mars har vi reduserte åpningstider på Preikestolen fjellstue.
Våre rom er ledig for reservasjon fra onsdag til søndag. Vår restaurant er åpen hver dag
fra 12:00 til 18:00. Ønsker du å reservere bord kan du kontakte oss på
post@preikestolenfjellstue.no eller + 47 51 74 20 74.

VELKOMMEN!

Preikestolen Fjellstue ligger idyllisk til ved Refsvatnet og starten på hovedstien til Preikestolen. Det er det perfekte startpunktet for turen til Preikestolen, samt mange andre fantastiske turer med utsikt over Lysefjorden. Nyt en god natt søvn og vår deilige frokostbuffé før du tar på deg fjellskoene og er klar for tur i god tid før de store turistmassene kommer.

Selve turen til Preikestolen er en av de mest populære fjellturene i Norge og kan by på variert natur, spektakulære «nær-kanten-opplevelser», og en storslått utsikt over Lysefjorden og fjellheimen. Etter turen er du hjertelig velkommen til å nyte et velfortjent måltid i vår restaurant på Fjellstuen eller i Hikers’ Cafe. Det er gratis parkering for gjester som overnatter og/eller spiser i restauranten.

Andre aktiviteter

Vi har også mange andre morsomme aktiviteter i området. Refsvatnet med sine idylliske sandstrender ligger rett nedenfor hotellet.  Her kan du svømme, leie kano, kajakk eller SUP. Alt av utstyr som trengs leier du hos oss. Ta kanoen og utforsk østenden av vannet, her finner du øyer, holmer og fine bukter. Perfekt for barnefamilier! Det er også lengre og kortere fotturer på merkede stier i nærområdet. Rindatrollet er et populært turmål for barnefamilier, og Gryteknute gir en fantastisk 360 graders utsikt.

For grupper har vi aktive og spennende teambuildingpakker som foregår utendørs. Disse kan kombineres med faglig innhold i et av møterommene.

Hvorfor bo flere dager?

Preikestolen Fjellstue egner seg svært godt som base for et opphold på flere dager med både aktive opplevelser i nærområdet og  innholdsrike dagsturer. Har du bil er det enkelt å ta utflukter til de andre spektakulære attraksjonene i Lysefjorden, som Kjerag og Flørli. Stavanger er kun 40 minutter unna, og byr på gode restauranter og variert shopping.

Hjertelig velkommen til et aktivt og friskt opphold på Preikestolen Fjellstue!

Bestill overnatting

Bestill overnatting

Gå til
Se menyen

Se menyen

Gå til
Våre turforsalg

Våre turforslag

Gå til
Utstyr du kan leie

Utstyr du kan leie

Gå til

Preikestolen. Video by Fjordnorway.com

Ut på tur – har du det du trenger?

Turen til Preikestolen tar fire – fem timer opp og ned, og er totalt åtte kilometer lang. Strekningen har en stigning på 500 meter, og enkelte partier er bratte. Deler av turen til Preikestolen går i røft terreng, og vi anbefaler fottøy med solid fot- ankelstøtte.

Preikestolen fjellstue - Tripadvisor
Preikestolen fjellstue - HI